Wadjda (2012)

Imdb puanı: 7.5 Süre: 1 sa 38 dk
Suudi Arabistan’ın ilk kadın yönetmeninin elinden çıkmış bu filmde, hayalindeki bisikleti almak için okulun düzenlediği Kur’an yarışmasına katılan Wadjda isimli kız çocuğunun başından geçenleri anlatan bol ödüllü filmimizi Bisikletevi Film Geceleri’nde hep beraber izliyoruz.

The Triplets of Belleville (2003)

Imdb puanı: 7.8 Süre: 1 sa 18 dk
Fransa Bisiklet Turu sırasında kaybolan torununu aramak için eski arkadaşlarından bir ekip kuran Madam Souza’nın ve sadık dostu Bruno’nun maceralarını izlediğimiz Fransız yapımı animasyon filmi ile Bisikletevi Film Geceleri’nde buluşuyoruz.

Island Etude (2006)

Imdb puanı: 6.9 Süre: 1 sa 48 dk
Seyahat etmek her zaman gerçek hikayelerle karşılaşmanın en iyi yoludur. Bir sağır olan Ming-Hsang, üniversiteden mezun olmadan önce Tayvan'da dolaşmaya karar verir. 100 dakika süren bu filmde, 7 gün 6 gece süren bu yolculuğa hep beraber tanıklık etmek için Bisikletevi Film Geceleri’nde buluşuyoruz.

Allez, Eddy! (2012)

Imdb puanı: 6.4 Süre: 1 sa 40 dk
Bir kasabın oğlu olarak dünyaya gelen 11 yaşındaki Freddy bisiklet konusunda oldukça yeteneklidir. Pastoral bir kasabada yaşayan Freddy’nin hayatı kasabalarına açılan bir süpermarket ve bu marketin açılışında düzenlenen bisiklet yarışı ile oldukça değişir. Freddy’nin maceralarında beraber eğlenmek için Bisikletevi Film Geceleri’nde buluşuyoruz.

Premium Rush (2012)

Imdb puanı: 6.5 Süre: 1 sa 31 dk
Manhattan’da bir bisikletli kuryenin aldığı bir zarf, polisin dikkatini çekmiştir. Adrenalini ve ritmi yüksek bir aksiyon filmi ile Bisikletevi Film Geceleri’nde buluşuyoruz.

American Flyers (1985)

Imdb puanı: 6.4 Süre: 1 sa 53 dk
Spor doktoru olan Marcus, erkek kardeşi David'i Rocky Dağları'nda bisiklet sürmek için eğitmeye ikna eder. Marcus, David'e, bir anda felçli kalmasına veya ölüme neden olabilecek bir beyin anevrizması olduğunu söyleyememektedir . David, zafer için güçlü bir şekilde önderlik ederken, Marcus yarışmanın yeteneklerinin ötesinde olduğunu anlamaya başlar. Rocky Dağları'nın muhteşem manzaralarını ve bisiklet yarışlarının taktiklerini içeren bir görüş sunan bu film ile Bisikletevi Film Geceleri’nde görüşmek dileğiyle.